Menu

Tradiční putování s ITS po českých horách 

Na konci září jsme s ITS vyrazili na naše každoroční setkání pod názvem Tradiční putování po českých horách. Kolega Pepík spočítal, že se jedná bezmála o dvacátý ročník této akce a lze tak bez nadsázky říct, že se etablovala v hezkou a pevně zakořeněnou firemní tradici.

Na krátký, ale krásný výjezd, za námi přijeli naši klíčoví klienti, obchodní a technologičtí partneři, potkali jsme známé, ale pozvání přijali i nové tváře, což bylo velmi milé a potěšující.

Tentokrát jsme vyrazili do Jizerských hor nedaleko Bedřichova, kde nám poskytla zázemí překrásná chata Královka a její okolí. Hory nám ukázaly hned několik svých podob, od mlžně zachmuřených, až po něžně zlatavé kopce zalité podzimním sluncem.

Navštívili jsme společně přehradu Josefův Důl a většina z nás projevila dobrodružnou povahu, když sestoupala do útrob přehrady desítky metrů pod zem a absolvovala společně velmi zajímavou (i vtipnou) komentovanou prohlídku tohoto vodního díla, které je mimochodem největší přehradou Jizerských hor, s objemem 23 mil. m3 vody.

Především jsme ale měli možnost strávit spolu čas, prodiskutovat desítky témat mimo stěny kanceláří a soudě podle ohlasů již na místě, se to celé opět moc vydařilo. A bylo tomu tak právě díky vám, naším zákazníkům a partnerům.

V době, kdy je právě čas jednou z nejceněnějších komodit, si o to víc vážíme, že jste si jej na nás našli. Věříme, že soudě z vašich reakcí a dobré nálady to byl stejně jako pro nás i pro vás příjemně strávený čas.

Ještě jednou všem moc děkujeme a těšíme se opět za rok!

Co dalšího si přečíst

Podívejte se na další aktuality ze světa IT a dění ve společnosti ITS

Hledáte partnera pro vaše IT?

Neváhejte se na nás obrátit.

Michal Šon

Michal Šon

Ředitel sekce pro klíčové zákázníky

Anna Říhová

Anna Říhová

Business Development Manager

Jan Šafrata

Jan Šafrata

Business Development Manager

Přihlašte se k našemu newsletteru